Olje

XL2016
22.05.2019 kl 02:06 3408

Ja, Schlumberger må veie tungt langt opp og inn i det politiske / administrative.

Kanskje de har Legault på gli? Han er jo ikke miljøfanatiker ifl tilhengerne og denne journalisten:

Googleoversatt:

Mandag 20. mai 2019 05:00
OPPDATERING Mandag 20. mai 2019 05:00
Siden valget, holder François Legault gjenta at han hørte budskapet om Quebecers og mange av hans bestanddeler. Han innrømmer at klimaendring er viktig og lover en plan for å bekjempe den.
Mange observatører, inkludert meg, har derfor vært overrasket, vendt mot den siste Quebec budsjett, bemerker han vokse og ikke redusere underskuddet på investering i kollektivtransport i forhold til vei utvikling.
dritt
Den politiske staben til CAQ reagerte med et fjell med tall for å vise oss at kollektivtransport, vi tar vare på det! Bærekraftige mobilitetsprosjekter, det ser ut til å mangle. Det ville være den virkelige grunnen.

Bortsett fra at jeg fikk massevis av e-post fra tilhengere av CAQ som fortalte meg at François Legault hadde rett og at global oppvarming var søppel.
En mann av god tro, jeg har ventet siden å bli opplyst på min statsministers sanne synspunkt.
Det tjuende århundre
Torsdag 9. mai fikk jeg mitt svar fra leppene til François Legault, om strukturering transportnettverk i Quebec, "Hør nå, er det ikke til å starte et prosjekt som ikke er helt finansiert, ville det være uansvarlig.
Jeg er villig til å godta denne resonnementet. Penger vokser ikke i trær. Unntatt Jeg vil også gjerne vite hvorfor, for prosjektet av en tredje vei kobling mellom Quebec City og Lévis, som vil koste mer enn dobbelt og at all vitenskap viser at det er unødvendig og skadelig for miljøet, det vil aldri være nok penger.
Kort sagt er vår statsminister en mann av hans århundre, den tjugende. Offentlig transitt vil alltid være en utgift, mens veiene vil forbli et viktig behov.
Så det er tilhenger av François Legault som sier sant. Klimaendringer, bryr han seg ikke.

https://www.journaldequebec.com/2019/05/20/legault-sen-fout

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.