Shipping

Empire
22.05.2019 kl 10:25 2521

Da er dagen kommet og som jeg har sagt hele tiden, faktisk break even er lavere enn en del her inne har faset om. Noen som heier på jin mente vel at Q1 2019 tapet ville beløpe seg til 50-60M Usd. Alle som kan lese tall ser nå at spesielt ett nick var helt på bærtur med tanke på hvor katastrofe tallene skulle bli. Når kommer Jin med sine lederlønns økninger?

Golden refinansiere også som vi forventet og faktisk cash break even er nå enda lavere, noe som fordrer godt fremover.

Jeg håper dere har brukt mulighetene til å kjøpe rundt 44. Target er nå igjen 52 kroner, blant annet pga at Golden opprettholder utbytte (noe undertegnede ikke trodde på) og det er vel positivt med tanke på resten av 2019 utbytter?

Bra tråd Frodon og du var ikke så langt unna på det siste innlegget med et tap på ca. 9M usd, da med spot rater av et annet kaliber enn i Q1. Det er som sagt ikke sånn at Golden går til helvete selv om spot ratene får seg en kraftig nedtur. Det er også viktig å huske på når spot ratene går oppover :)

Ha en god dag kjære goglere :)

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.