Skatt og avgift

Er_mi
22.05.2019 kl 10:48 586

Man må jo le... I Bergen så har mennesker akkurat startet et bompengeparti, som ligger veldig godt ann på meningsmålingene. Det er jo slik demokrati fungerer. Mener du de som startet bompengepartiet bare er tullinger som ikke ønsker innflytelse eller har planer om å påvirke samfunnet? Er det bare en spøk?

Hvis du har sterke meninger om noe- gå med i et parti og forespråke disse. Eller, som de som ikke liker å betale bompenger, starte et eget parti!

Det er jo latterlig at folk ikke en gang skjønner hvordan demokratin i Norge fungerer.

Når det gjelder EU så er Norge en del av Europa, og verden. Norges folkevalgte (og mesteparten avfolket) har et ønske om å ha kontakt og samarbeide med andre land. Da må man inngå kompromisser og samarbeide med andre land på en rekke områder, bli enige om ulike regler og avtal. Det er klart, man kan drifte et land slik som Nordkorea- helt isolert og der landet styrer over alt helt alene. Minimal innflytelse fra utlandet. Det er jo en model. Foreslår at du kanskje starter et norsk kommunistisk parti basert på Nordkoreas ideologi om du har et sterkt ønske om å isolere Norge og lage et norsk samfunn uten noe som helst innflytelse eller påvirkning fra andre land?

Er dessverre ganske sikker på at de fleste i Norge ikke ønsker dette. Så da må du ta makten med vold, og lage et diktatur. Men da du sier jo at du vil ha mer demokrati, så blir jo det feil da alikevel...

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.