Industri

Sa2ri
22.05.2019 kl 16:03 2195

Nesten "alle" skriker om at en avtale er det eneste saliggjørende og løsningen på "alt" for REC, men det de færreste ser ut til å ta inn over seg er at prisene er historisk lave (både i og utenfor Kina) og at tilgang til det Kinesiske markedet ikke nødvendigvis betyr at REC begynner å tjene penger. I tillegg har mange glemt at avtalen det legges opp til (dersom man skal tro det man har lest tidligere) ikke betyr en total fjerning av 57%-en men en delvis fjerning.

Prisene har derfor betydning for REC selv om "alle" setter sin lit til batterier og det Butte kan levere til halvlederindustrien (der også gikk jo prisene litt ned.........).

Når det er sagt, dersom REC ikke lengre er et "solselskap" men en leverandør til andre industrier, hva skjer da med de fondene som er forpliktet til å eie grønne aksjer ("sol-aksjer"), de er nok ikke forpliktet til å eie aksjer som leverer til andre industrier. Hva da? Men, det finnes jo alltids et fond for de som håper ..........

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.