Bare prat

Mentor
23.05.2019 kl 11:44 622

Svært mange i Norge har mer enn nok av penger. Det er ofte de som har mye av dem som klager. Gjør man som staten og setter pengene i aksjer eller aksjefond blir renovasjonsavgiftene en bagatell. Det vil være miljøvennlig å spare i aksjer og ikke forbruke så mye. Da blir det mindre søppel, lavere belastning på miljøet og forhåpentligvis mer penger på den enkelte (avhengig av aksjefond eller egne evner). Det blir veldig merkelig å hevde dette ikke er opp til den enkelte borger av Norge. Kommunal søppelhåndtering virker å være bra. Søppel blir hentet og prosessert på en betryggende måte siden. Det må være en trygghet for at søppel nettopp blir ivaretatt på en god måte og ikke dumpet. Søppel eksporteres også, men det meste går til Sverige som oppvarming. Noen til u-landene av de farlige stoffene.

Syting og klaging er en folkesport blant 30-40 åringer. Sorry Mac. Verden handler ikke bare om individet. Det må bidra for fellesskapet. Betale for søppel virker helt ok. Bor man i hus og har hage kan man kompostere det organiske og dermed beleste enda mindre. Hvis flere setter den gode foten frem får vi gjort med av de gode tingene som er dagsaktuelle nå og har vært det hele tiden.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.