Transport

Frodon
23.05.2019 kl 17:20 3854

Så du mener NAS skal selge den delen som går bra, for å bruke de pengene på det som går dritt? Den strategien er i hvert fall et bra steg mot konkurs ;) Eller brukte du feil ord og mente at de burde skille ut deler av virksomheten, slik jeg skrev over at de burde gjøre? Det viktigste er å få skilt ut de nye flyene i et nytt selskap, slik at andre selskap kan kjøpe/lease nye fly som kommer så NAS ikke går under.

Hvorfor tror du Lufthansa vil kjøpe opp NAS nå, når de ikke la inn bud ifjor? Bygger ikke Lufthansa opp Eurowings, som skal være lavprisselskapet dems? En oppkjøper må jo se et potensiale for å tjene penger på oppkjøpet, men NAS har en enorm gjeld og enda større forpliktelser i fremtiden. Hadde NAS enda klart å gå med overskudd. Alle klarer da å drive et selskap i minus, det er bare å være billigere enn alle andre ;)

HAHAHAHA, styret i NAS har IKKE informert aksjonærene sine i hele tatt. Det har kommet noen artikler via media, og det er IKKE måten å informere aksjonærene sine ;) Er virkelig INGEN av aksjonærene i NAS enige i dette? Er dette fordi dere ikke vet bedre eller fordi dere gir helt F?

JV med kineserne ble ikke noe av, men det kan hende de klarer å skaffe en annen partner:
https://forum.hegnar.no/thread/26718/view

Hvorfor er det ingen innsidekjøp hvis innsiderne tror på et oppkjøp...?

IAG har solgt ut aksjene sine med et stort tap og har sagt de ikke vil kjøpe opp NAS. De er til og med sperret fra å kunne legge inn bud på NAS nå, så HVIS noen skulle kjøpt opp NAS, ville de gjort det lenge før sperren til IAG gikk ut, noe de ikke har gjort. "British Airways-eier IAG trekker seg fra kampen om Norwegian og vil nå selge aksjeposten sin"

https://e24.no/boers-og-finans/norwegian-air-shuttle/iag-vil-ikke-by-paa-norwegian-og-skal-selge-aksjeposten/24547587

Hvorfor skal Easyjet kjøpe opp NAS? Konsernsjefen har sagt de ikke skal kjøpe opp NAS. "Britiske easyJet har ingen planer om å kjøpe Norwegan (NAS- Norwegian Air Shuttle), men er åpen for en konsolidering i luftfartsbransjen. Det sier selskapets svenske konsernsjef Johan Lundgren"

https://www.dfly.no/easyjet-ikke-interessert-i-a-kjope-norwegian/

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.