Shipping

sorte
21.03.2018 kl 10:18 7540

Ja fraktratene på Supramax har jo steget 20% de siste 4 ukene, mens kursen til JIN er ned over 7% i samme periode. Det er jo litt rart når man tenker på at 12000/10000 ikke utgjør 20% bedring av lønnsomheten, men mer en dobling av resultatet per aksje.

Nå har det jo vært en forventning i markedet til at ratene skulle opp, så noe var vel priset inn allerede. Men om man ser på utviklingen de siste 4 uker alene, så burde JIN ha steget 100% på endring i ratene, ikke falle 7% tilbake.

Problemet er vel at JIN er helt glemt, og at det er GOGL som tar all oppmerksomhet. Og i og med at ratene på de fleste av dere skip har falt mye de siste ukene, så er det jo naturlig at den aksjen har falt den siste tiden. Og at negative nyheter i GOGL også drar med seg de andre bulkrederiene ned.

Jeg har et snitt på ca 6,50, så har fortsatt ikke noe tap. Men er jo litt kjedelig å se at aksjen stadig siger nedover, til tross for at inntektene og lønnsomheten til selskapet fosser frem dag for dag.

Aksjen vil nok hente seg inn igjen når ratene senere vil vise seg i regnskapet.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.