Farma

holysmoke
23.05.2019 kl 21:23 3556

Bolighaien91 skrev Hvorfor trur du det?
Hvis jeg skal svare på det: Både signaler fra ledelsen og erfaring med Spetalen tilsier det. Angående signaler så flagget man farma-delen til salgs i presentasjoner på fjoråret. Selv om man ikke har gått like åpent fram med dette i den senere tid, så jobbes det etter all sannsynlighet i kulissene med å få farma solgt. Fabrikken har blitt modernisert/effektivisert, og fremstår som attraktiv for en aktør som ønsker en større andel av markedet. Det er nok av potensielle friere, blant annet Actavis, Apotex, Barr, Chartwell, Impax, Indicus, Lupin, Mutual, Mylan, Ranbaxy, Sandoz, Sun Pharma, Teva, Torrent, Watson og Zydus.
Når det gjelder erfaringer med Spetalen så er det først og fremst hans kortsiktige horisont. Han ønsker ikke å være en langsiktig eier av en pille-fabrikk, og den beste måten å få frem verdiene på er salg av denne. Fordelen da er at han etter av olje-kontraktene er innløst og mega-utbytte utbetalt sitter igjen med et børsnotert skall som kan brukes til noe annet spennende. Dette er klassisk Spetalen.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.