Industri

Nexa
24.05.2019 kl 14:04 3348

Pressfiltre vil øke kapasiteten og effektiviteten så jeg tror ikke at det kan bli noen avskrivning i Brasil selv om de sosiale programmene har kostnader.
Men at det kommer en restrukturering av RP er sannsynlig, men målet da er å øke lønnsomheten så det er positivt. Aasheim sa (fra nhy) hjemmesider:

"Aasheim lanserte flere tiltak for å støtte opp om sin forretningsagenda, blant annet en fornyelse av selskapets konsernledelse, en omstrukturering og strategisk gjennomgang av forretningsområdet Rolled Products, en strengere kapitaldisiplin og kapitalfordeling, i tillegg til en revitalisering av selskapets forbedringsprogrammer og identifisering av nye forbedringsmål på alle forretningsområder og i alle stabsfunksjoner. En styrket forbedringsagenda for selskapet vil bli utviklet og presentert i tredje kvartal."
og
" Vi vil øke ambisjonene våre når det gjelder å effektivisere driften og sørge for en strengere kapitaldisiplin framover, og vi vil undersøke alle muligheter for å bedre inntjeningen fra Rolled Products i framtiden, sier hun."
Ligger vel an til salg av deler og styrking av kjernevirksomhet i RP.
Redigert 24.05.2019 kl 14:23

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.