Bil og motor

Mentor
24.05.2019 kl 15:51 2087

Selvsagt er Oslo's vekst bygget på innvandring. Denne gangen fra resten av verden slik den var bygget på veksten fra det rurale Norge tidligere. Alle som ferdes i Oslo må betale bompenger eller kollektivbillett. Eneste unntak er spesielle "gjester" fra Romania. Da faller det på egen urimelighet å hevde at ikke de også betaler. Forbruksskatten i Norge er 25% og betales av alle som kjøper noe, uansett hva det måtte være. En liter bensin, et eple eller ett par sokker. mishka's påstand blir noe merkelig.

Boligprisene i Oslo har alle tatt 10x eller mer fra bunnen i 1992. Rentene er nå peanøtter. Derfor er investeringene skyhøye og handelen stor i Oslo for tiden. Norske kroner taper seg markert mot større valuta (og mindre) så de må omsettes i noe annet enten lokalt eller langt vekkfra. Forbruket er først og fremst initiert av de meget lave rentene, de høye boligprisene og det faktum at nesten alle etnisk norske har jobb med god lønn.

Var det noe mer å syte over? 30-40 åringer som skal gjennom bomringen 4-5 ganger om dagen hvor Yoga og selvrealiseringskurset var siste før dagen lukkes?
Redigert 24.05.2019 kl 15:52

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.