Bil og motor

Luna
25.05.2019 kl 10:12 1175

Jeg synes det er flott med de nye bommene i Oslo! Helt seriøst! Flere må dele på regningen, så prisen pr passering blir lavere. Du betaler bare for en passering pr time uansett hvor mange bommer du passerer. Dette vil jo bare spre utgiftene på flere å være mer rettferdig i tillegg til å redusere trafikk, støy og forurensing slik at byen blir triveligere for mennesker.
Det er ikke kult å bli kvalt av trafikk.
Og så er det helt fjollete å gi MDG hele æren for det, siden det har vært bred tverrpolitisk enighet om det. Men, MDG er kanskje det eneste partiet som er modige og ærlige nok til å stå for det de har stemt frem. I motsetning til løgnaktige partier på høyresiden.

Det er nok av andre bompengeprosjekter MDG har stemt imot, men de andre partiene har stemt for. MDG er vel det partiet som har stemt IMOT flest bompengeprosjekter på Stortinget faktisk. Altfor mange politikere vil sette igang dyre samfunnsøkomomisk ulønnsomme veiprosjekter og gi bilistene regninga.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.