Dagens tema

Oliver Stonheg
26.05.2019 kl 15:52 239

Min kone og jeg flår det norske folk som bare rakkern. Jeg har også et firma som tjener rått på å kidnappe deres barn. Folk i Norge må være hjernedøde om de fortsetter å stemme på oss som har delt opp den norske forvaltningen i masse privateide aksjeselskaper som VI og våre venner eier, og selvsagt har vi store aksjesposter også i strømselskapene og smartteknologien som vi dreper dere med. Og jeg har ikke nevnt en gang 5G. Den kommer vi til å tjene milliarder på!

Og det kan vi fortsetter å gjøre fordi dere er så dumme at dere stemmer på oss uansett hvor mange forbrytelser vi gjør mot dere, og uansett hvor mye bompenger vi klarer å skvise ut av dere. Det er grunn til at VI feirer 17. i Norge. Det er for å holde Grunnloven i livet til de dumme treskallene deres, selv om den bare var i bruk noen uker på 1880-tallet før vi innførte piratlovene og begynte å kalle Stortinget den norske skuta, og etablerte maritim lov for å kunne dra på plyndringstokt i Norge for å rane DERE, og det har vi gjort helt siden da, og kommer aldri til å stoppe før dere slutter å stemme på oss og innføre folkestyre i Norge.

Dere har heller aldri skjønt at alle Stortingspartiene i virkeligheten bare er ETT sjørøverparti som jobber til inntekt for partienes eiere og utøvere og "vårt" næringsliv i samarbeid med våre internasjonale Bilderbergsamarbeidere, hvor DERE betaler regningen.

Det er godt at vi har Dagbladet og hele det norske etablerte media propagandamaskineri på vår side for å skjule alle forbrytelser vi gjør mot dere, og kamuflere dette ved å skrive masse løgn om at vi politikere er uenige oss imellom, mens vi sitter på bakrommet og skåler og koser oss mens vi planlegger de neste forbrytelsene og ranene av deres rettigheter og penger! Samtidig sørger vi også for at EUs næringslivsregjering får lov til å bestemme alt som skal skje i Norge økonomisk og politisk, slik at vi over tid bli kvitt dere, og kan stjele ALT av Norges trillioner dollar av olje og gullverdier!

Vi har satt opp hele det politiske systemet som et troverdig skuespill for å få dere til å stemme på oss, og hver gang dere gjør det, gir dere oss deres tillatelse til å gjøre mot DERE akkurat hva VI VIL og har behov for. Det er derfor vi har opprettet lukrative gullgruver som kalles bompengeselskaper til inntekt for oss SELV. Så tusen takk for at dere stemmer på oss og fyller våre bankkontoer med deres skatte- og avgiftspenger.

Vi styrer alt sammen med våre Bilderbergvenner i utlandet. Snart tar vi med oss skuta til Brussel hvor vi, sammen med EU og NATO, har sørget for at vi lever i 5G-fri sus og dus. Kontorene våre står klare i Brussel for å drive den norske skuta derfra, og så kan dere har det STRÅLENDE i VÅRT skatteinnkrevingsparadis Norge.

Husk å stemme på oss i neste Stortingsvalg så vi kan fortsatt stjele pengene deres!"

Vennligst del med venner og kjente - vi blir regelmessig hindret av fb i å dele våre innlegg og artikler.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.