Fiskeri og oppdrett

-Dëë-
27.05.2019 kl 11:13 1064

Flytte kapital over til noe annet? ?
Gjør man det nå er man lettere tilbakestående. Blir som å si man bør flytte kapital fra olje til "noe annet"...
Er maaaange år igjen i olje, enda flere år i oppdrett.
Folk er, og har vært negativ til olje i alle år.
Folk er, og kommer til å være negative til oppdrett. Til dere som er så fryktelig negative til oppdretten: Tror dere virkelig at oppdrett forsvinner fordi noen synes det er noe dritt? Er dere virkelig så trangsynte? 70% av jorda er dekket med vann, bare noen få prosenter av det igjen brukes til å produsere mat, og verden trenger mer proteiner... Er jo så logisk.
Oppdrett er kommet for å bli. Sånn er det bare.
Er det sutring fordi dere ikke har kommet tidligere inn i enkelte aksjer, så er er det fremdeles stor oppside i de fleste. Er bare kjøpe seg inn og kose seg.
Oppdrett er relativt nytt og teknologien går fremover her og. Er plenty med utfordringer, men det var det når menneskene begynte å bure inne kyllinger og kyr også, men ting ble utbedret og vi lærte underveis.
Må gjerne flytte kapital til andre sektorer, eller droppe kjøpe seg inn i oppdrett, men bitterheten og etterpåklokskapen vil knage deg i filler.
Vent til neste dupp i kursene, de er ofte store, men oppganene deretter er ofte saftigere. Pluss store, deilige, herlige utbytter i flere av selskapene.
Er ikke det helt din cup of tea, så kos deg med, og lykke til i hva enn du investerer i.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.