Shipping

Boheman
27.05.2019 kl 14:42 3881

:)
https://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2019/05/Ratene-kan-fortsette-aa-stige
"Pareto Securities opplyser ifølge nyhetsbyrået at VLGC-markedet i Midtøsten fortsetter å stramme seg til, med svært få tilgjengelige skip for de første ukene av juni, og mener at ratene kan fortsette å stige da tonnasjen for det meste er kontrollert av store aktører.
Meglerhuset peker også på at de asiatiske LPG-prisene har steget noe over helgen, som gjør spreaden mer gunstig mot andre markeder.
Endelig respondert: Videre har Kepler Cheuvreux oppjustert kursmålene på BW LPG og Avance Gas til henholdsvis 69 og 42 kroner, samtidig som kjøpsanbefalingene fastholdes. Meglerhuset kommenterer at LPG-shipping-markedet begynner å se ut slik det gjorde i 2014-2015, da markedet var sterkt, og skriver ifølge TDN Direkt at de fundamentale forholdene for markedet fortsetter å utvikle seg på linje med deres forventninger og «at VLGC-spotratene nå, endelig, har respondert slik de burde».

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.