Shipping

Petrocarbon
01.06.2019 kl 10:00 1227

Skal bare konstatere det jeg sa : at det blir rekordrater for året på Avancegas sine hjemmesider når de blir oppdatert!

Der kom en oppdatering :

Da er oppnådde prise på hjemmesiden til Avance kommet. Jeg forventet ny rekord og det er det forsåvidt ganske kraftig om en bare ser på oppnådd priser selskapet har fått. Det kan virke som det har vært på Baltic ratene de fleste skipene har vært av de som har bundet prisen i 2 mnd ?

Houson Chiba er kraftig opp : 96,5 var årsbeste før 27 mai og da oppgir selskapet 105,25 En stigning på 8,75 NY årsbeste.
Baltic : 63,911 var og er årsbeste 22/4, 27 mai er dette oppgitt til 62,589 dvs 1,322 mindre en årsbeste.

Etter 27 mai vet vi at prisene har gått i været ganske kraftig så det er enda bedre priser i vente. Ny årsbeste for selskapet i inntjening er hyggelig lesning som bare blir bedre fremover. Og i teorien skal vi være på spotpris nå på alle skip. Men som alle vet er det etterslep på når reise startet og når den fullføres. Og alle variablene her begir jeg meg ikke ut på. Da må dere følge med på Marine traffic og spore båtene det har jeg gjort, men bare på 6 skip.

Jeg forventer vel egentlig ikke at det blir særlig økning fremover i rater, men venter spent for å se om 51 042 dollar vil bli slått. blir det en pust i bakken etter den siste ukens kraftige oppgang ?
Redigert 03.06.2019 kl 10:29

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.