Offshore

Skogsmaur
04.06.2019 kl 11:52 1357

Ja de gir tilsynelatende f. og det med beina på bordet. For det som er det verste er at de ikke klarer å skaffe nye kontrakter. Og det etter at de "måtte" ha nye skip for å dekke etterspørselen. Q1 viste i tillegg at de selger seg svært billig for å få de få kontraktene de klarer.

Jeg selger ikke på dette nivået ene og alene fordi jeg tror markedet vil ta seg opp. Men valgene og jobben de gjør står til stryk. Med denne farten går vi mot blodrøde tall i q2 og q3. Oppgangen i 2019 nærmer seg kjørt. Desverre. Mye pga kjøp av båtene, som forøvrig ingen har hørt planen for siden. Feil valg, feil timing, feil guiding, feil ledelse.

Det kan nesten virke som bookbuilding emisjonen var et påskudd for å få inn sårt trengte cash. De satset på fulltegnet rep emi i etterkant som skulle fylle opp kassa. Nærmest en kriseemisjon mer enn en vekstemisjon. Nå har det slått feil og rep emi lar seg ikke gjennomføre. Meget kjedelig for investorene og øvrige aksjonærer. Gull for ledelsen som kan fortsette å heve gullkantet lønn en stund til ved å få til nærmest ingen ting.Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.