Finans og forsikring

Zorin
04.06.2019 kl 16:05 541

La oss slå det fast: Uten de "jævla sosialistene" (og høyre) ville ikke FrP i det hele tatt hatt tilgang til oljefondet, som de nå ønsker å bruke av. De ville gitt bort alt til til de som allerede har mest. De 1% av kaksene. Men ville ikke de ha investert disse pengene? Erfaring viser NEI! Det ble nesten ingen effekt av dagens regjerings store skatteletter til de 1%. Faktisk så har gavepakken til disse gjort det værre å få finansiert veiene uten bompenger! For hadde de ikke gitt bort penga, etter først å ha tatt de fra de fattigste, så har de kunne vurdert å bruke milliardene på vei istedet. Men neiiii. Da var jo ikke bompengespørsmålet så opphetet ennå. Nå er FrP i panikkmodus! Og da tenker de tydeligvis ennå mer uklart enn vanlig!

Uansett. uten de jævla sosialistene ville Norge som stat vært blakk. Ikke noe pensjonsfond. Kun en haug rike kakser som ikke bryr seg spøtt om at de pengene kunne vært brukt til å gjøre Norge bedre for alle.

https://www.aftenposten.no/meninger/debatt/i/XgWxXW/Uten-de-javla-sosialistene-hadde-vi-ikke-hatt-den-store-oljeformuen--Asle-Skredderberget

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.