Industri

wwbwb
07.06.2019 kl 14:20 3292

Vel noen er skremt av at Tomra har gått nesten 500% de siste 5 årene. Ikke noe skremmende i det, men når publikum ikke setter seg inn i selskapet, leser historien rundt Tomra og har skylapper for verdens største problem. Vel da er det dem om det. De kunne jo ganske enkelt følge Kommentatoren`s opplysende tråder med kommentarer og sjekke kvaliteten. Selv har jeg ikke funnet feil.
De som er litt orientert og vet hva Tomra står for gleder seg over sine investeringer i selskapet og føler samtidig at de en smule løsningsorientert sammen med Tomra for verdens største problem.
Det er godt å være Tomra aksjonær og fornuftig.


TOM:TAR DEL I GLOBAL ALLIANSE FOR BEKJEMPELSE AV PLASTAVFALL (14:04)
Oslo (TDN Direkt): Tomra tar del i en global allianse bestående av nær 30 medlemmer som har som formål å bekjempe plastavfall, ifølge en melding fra selskapet fredag.
Alliansen "Alliance to end plastic waste" har forpliktet seg til å investere 1,5 milliarder dollar de neste fem årene i prosjektet for å minimere og håndtere plastavfall, samt å promotere resirkulerbar plast, heter det i meldingen.
PSP, finans@tdn.no
TDN Direkt, +47 21 95 60 70
Redigert 07.06.2019 kl 14:31

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.