Offshore

JUICEitUP
07.06.2019 kl 15:16 2580

Ingen må komme her og være overrasket over det som skjer. Dette har dere vært advart mot i over et halvt år. Selskaper som er insolvent med gjeldsgrad som Solstad og som i tillegg kommuniseres at de er i dialog med sine kreditorer for å finne en løsning hvor månedene går lager seg selv en toxic coctail.

At folk tar i aksjen i det hele tatt er utenfor min fatteevne. Man risikerer å omtrent tape alt over natta. Her vil det komme en kombinasjon av gjeldsslette, konvertering av lån til aksjer og inntog av institusjonelle investorer som bidrar med nok penger til at alle blir happy. Dvs. alle bortsett fra eksisterende aksjonærer. Emisjonkursen vil settes griselavt, sannsynligvis under 50 øre. Noen har tippet 30 øre. Det kan være godt tippet, men ser ikke bort fra at man må enda lenger ned. Når støvet har lagt seg og selskapet sitter med flere milliarder aksjer i omløp gjør de en spleis. Tipper forholdet 100:1 som minimum slik at antall aksjer blir håndterlig. Dermed er det stort sett ingen ting igjen til eksisterende aksjonærer. På det tidspunktet kan det bli veldig spennende å investere i Solstad, men frem til da er det bare å skygge banen, Men for all del - hvis dere vil tape alt så gjerne for meg.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.