Offshore

Moyer
07.06.2019 kl 16:09 2704

Her er det vel litt ulike syn ute å går, fagerborg.
Personlig mener jeg at enten leverer ledelsen, eller så slutter de. Ledelsen/styret som sitter per nå, er intet mindre enn en gedigen skuffelse.
Man må gjerne skryte på seg at selskapet er transformert fra et gjeldstynget selskap, til et selskap uten gjeld og med nye båter. Hvilke bragd dette er, kan diskuteres. Hele transformeringen har skjedd gjennom emisjoner. Det er vel ikke spesielt komplisert å drive forretning, når alt handler om å korrigere fortiden med å hive nye penger på gamle bål. Antall emisjoner har ført med seg at markedet har null tillit i øyeblikket, og dette har de blitt advart mot.
Samtidig så kan man også berettiget mistenke at den siste dumpingemisjonen ble gjort med egen vinnings hensikt. Det er verdt å merke seg at kursen var å ferd med å strekke seg mot 1,7 før markedet oppfattet at nok en emisjon var på vei.
Nå kan det se ut for at vi skal prise oss lykkelig om den holder seg over krona.

Så et annet spørsmål som så absolutt bør stilles. Det var angivelig stor interesse for emisjonen fra ut og innland. Vel, så langt er det som er flagget, er at de to største aksjonærene har falt under 5%. Det er altså INGEN "større" aksjonærer igjen i selskapet.
Dersom ikke styret og ledelsen klarer å ta dette inn over seg, så er det jammen på tide de våkner.

Det skrytes av selskapets gode posisjon, og man er godt skodd for et marked i bedring. Likevel stuper kursen, og emisjoner på emisjoner gjennomføres på dumpingkurser. Hvilke bragd er de det å selge en 1000 lapp for 100 kroner?
I en syklisk bransje må man "henge på" og utnytte "gode dager", og man har definitivt ikke tid til å skusle dette bort med dårlig ledelse.
Enten leverer de, eller så pakker de sammen.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.