Industri

Jono
08.06.2019 kl 19:16 763

takk for deres "tanker" om NEL, men har problemer med å forstå -- hvorfor så mange er negative til hydrogen?

hva er det som plager noen her på forumet, at har solgt seg ut for tidlig, eller føler seg dummer ? -- problemer med å kjøpe seg inn, og om så er, ikke her de store kjøpere eller selgere av NEL følger med PÅ heller!

etter hva jeg har fått med meg, bare alle tapere som følger med i de negative tråene. ikke det, så skygger ikke unna selv, men foretrekker å slippe å lese hva jeg må tvinge meg selv til å lese av svada fra noen, men forsøker å ha respekt for alle synspunkter selv, selv om dette ikke er like lett -- hver gang eller dag! :-)

ingen som har påstått at de er i mål heller, og hvorfor NEL går og kommer til å gå med underskudd i lang framtid, sikkert fram til 2025, og så hva da?

ja, så fått med meg at noen har tatt i bruk "molbo", men om noen er en Molbo -- så må være denne eller flere personer, og som jeg håper har tapt stort, ikke minst har "spist" sin egen hatt på eller som meg, kan være ydmyk overfor at jeg også har gjort mye dumt, ikke minst kjøpt så alt for mye i THIN, men forsøker å glemme så godt jeg kan og trøster meg med at det har gått så mye bedre i NEL!

NEL bruker mange millioner på forskning og videreutvikling av produkter, bygger nye fabrikker med større kapasitet til ikke minst; å produsere til lavere kost!

inngår stadig nye og spennende samarbeidsavtaler med store selskaper, ikke bare i Norge, men over hele verden med de beste og selskaper som Shell og mange andre!

om en ting er sikkert, så er sytingen i FA lørdag -- bare å ta hatten av for -- at de fikk spalteplass for sin egen kynisme, minner meg om barn som noen har tatt slikkepinnen fra, ikke er "long" som meg, ikke bryr seg om noen andre enn seg selv, og om noen fortjener å "bli lurt", men som sagt, ikke har lest enda, ikke det så har jeg brukt bil i dag, noe jeg ikke gjør på en lørdag, men mange år siden jeg selv hadde besøkt "innlandet", mange år siden sist -- og alle skiltene viste så klart at dette var finansiert med bompenger fra byer.

kjørte sikkert gjennom 5-6 kommuner uten bompenger, men som sagt mange år siden sist jeg tok turen sist, flotte landskap og hvilke flotte veier de har fått, men slipper "å bompenge" for seg, om ikke noen trenger å handle nærmer kysten!

ikke minst så mye bedre enn hva vi har i min egen kommune, og om vi kan kalle for "veier" -- etter min biltur i dag!

nei jeg kommer nok ikke til å stemme på noe nytt, men forholde meg til hva jeg pleier å stemme. når det er sagt, om jeg kjørte bil hver dag selv, eller hadde en familie med barn, sikkert stemt Norges nye parti, eller kjøpt en Tesla, men som ikke alle har forstått -- ikke bare å kjøpe en ny bil, de fleste må kjøpe brukt!

avsporing, men går om det samme, staten støtter EL biler "mye mer" enn Løkke sin bil f.eks. -- og det er ikke rettferdig, for jeg tror at NEL med sine hydrogen løsninger, kan være med på "å redde verden" som jeg er dritt lei gnålet av, og alle elever (MDG, V, SV +) av lærere, nesten det samme som en prest eller nå neste like religiøst som IS, og skulle mer enn gjerne sett IS sitt klima regnskap!

alle burde være glad for jeg ikke er en lærer, og som ville gitt skulk, eller fravær på godt norsk!

at verden kan bli bedre, men med så mye svada, noen andre bør også gå i seg selv, ikke bare meg!

selv om kursen går ned eller opp på tirsdag, og spør noen meg -- så bare til pass for dem, og håper det var disse aksjene som ble tvangssolgt, og som derav også var med på drive kursen på NEL unødvendig langt ned i forrige uke, OG det bare på grunn av grådighet, og har seg selv å skylde på!

en ting er sikkert, at hva som diskuteres på forumet her -- er det ikke mange av de store, mange store poster og ikke minst at mange har stor tro, inkludert meg selv, og noe fredagen i går også så godt viste, at kursen nesten gikk 10%!

ja, jeg har fått med meg overskriftet, men ikke lest enda i FA lørdag og skal bli spennende på tirsdag, men som jeg tror, bare "blåser bort" som en sommer bris. når jeg leser om en sint anonym aksjonær, sikkert ville vært selv også, men når denne uttaler at hans planer var å selge seg ut før fristen utløp, viser samme kynisme. nei jeg kan ikke jussen i dette, men for hva jeg vet -- kanskje en riktig beslutning av styre i NEL å ta, men som kanskje Løkke burde sluppet å være en "informasjon direktør" for. feigt av styre og ikke minst formannen selv, som burde tatt støyten for dette.

enkelt forklart, så er det bare styre i NEL som vet alt, og vi andre aldri kommer til å få vite hele historien, samme hva! om jeg var dansken eller amerikaneren som nå ønsket å ta gevinst, ville gjort det samme, og hvem ville ikke gjort det, tatt en solid gevinst -- alt annet ville bare vært så alt for dumt!?

selv ville jeg aldri kjøpt meg en EL bil, kanskje lurt for 2-3 år siden hvor "alle" stod i kø for å kjøpe og at man fikk en god pris, men ikke lengre nå! f.eks. får man ikke mer enn 250 for bilen som kostet 350K for bare 10 måneder siden. bare å sjekke på finn.no -- hundrevis av Tesla biler som eiere ikke blir kvitt!

min konklusjon er derfor -- selv om det er dyrere med hydrogen i dag, var det samme med EL biler for 10 år siden, bare kunne brukes i byer, liten rekkevidde, så bare dømme på kostnader i dag, blir helt feil i mine øyne. selv har jeg 2 biler, begge mer enn 10 år gamle, men mer "moderne" enn en 3-4 år gammel EL bil!

beklager til alle som ikke liker mine tanker, ikke minst å måtte lese så mye og så langt, og som sikkert kunnet fortsatt i 15 minutter mer, men god helg!

ammen!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.