Offshore

Met1976
27.03.2018 kl 11:46 8741

Mulig du har rett- sakser her litt fra E24 15.mars:

"Men, viser det seg nå: I ett av Solstad Farstads obligasjonslån er det imidlertid en såkalt kryssmisligholdsklausul som kan utløses om ikke de pågående refinansieringsforhandlingene av Solship Invest 3 AS (tidligere Deep Sea Supply), fremgår det av en innkalling til obligasjonseiermøte i det angjeldende obligasjonslånet på en milliard kroner.

I innkallingen skriver Solstad Farstad at ethvert mislighold av lån på over 50 millioner kroner i et av datterselskapene i konsernet vil kunne utløse misligholdsklausulen i obligasjonslånet og Solstad utløse at også Solstad Farstads lån teknisk sett kan bli stemplet som misligholdt.
Solstad bekrefter

– Teknisk sett er det riktig at et brudd på låneavtalene i Solship Invest 3 AS kan gi de posisjonene du nevner, skriver konsernsjef Lars Solstad i Solstad Farstad i en e-post til E24.

– Ble denne misligholdsklausulen og konsekvensene av denne oversett i forbindelse med etableringen av Solstad Farstad-konsernet i fjor?

– Temaet var kjent for oss i fusjonen, skriver Solstad."

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.