Dagens tema

atnorhe
11.06.2019 kl 17:57 252

Tviler på at dette er som er oppvokst i rørsla. Dette er en som er importer,og ment som stemmesanker i fra andre importerte. Da måtte han selvsagt også ha en posisjon og makt.

AP er det aller siste partiet jeg stemmer på hvis jeg noen gang skulle finne på å stemme.
Dette partiet har utviklet seg i fra en bevegelse utgått av det store flertallet her i landet, arbeidere. De som måtte arbeide i fra de var ung, og noen i fra de var barn. AP var deres talsmann den gangen, og hadde stor tillit og dermed makt.

I dag er det Akademikere og offentlige ansatte i alle varianter som skal beskyttes. Der finnes det svermere og dilettanter som skal redde verden, og har sluppet inn kulturer som har hverken rett eller krav på hverken vår velstand, og langt i fra maktposisjon i vårt land.

Det hele er så åpenbart tullete, at selv de enkle vil se det, men her har den kulturelle og politiske eliten fryst ut alle innvendinger, med de konsekvenser det kan få for den enkelte. Der av ingen seriøs motstand, men den finnes midt inne i de innerste sirkler, siden en må regne med at der er det også en viss grad av rasjonell fornuft.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.