Dagens tema

- Havfruen -
12.06.2019 kl 10:42 911

Det heter GLOBALISME.

Det er verken dårlige politiske løsninger eller dårlige prioriteringer som har ført til at vestlige skattebetalere nå utnyttes grovt i egne land der generasjoner av kloke forfedre og vi selv har lagt sten på sten og bygget gode, velfungerende samfunn.
Det er ren og skjær ONDSKAP satt i system som globalisten Bush Sr. var blitt overbevist til å tale så varmt inn overfor FN i 1991, og som vi i dag ser realisert gjennom FN programmet AGENDA21 via deres udemokratiske superagenter EU og USAs Deep State.

Slukt med krok, søkke og snøre av Europeiske elitepolitikere (med Tyskland i spissen, ingen tilfeldighet) og USAs uetterrettelig korrupte Deep State, indoktrinert og gitt "et tilbud de ikke kan si nei til" på Bilderberg. En TOTALITÆR marxistisk/kommunistisk løsning for verden, som først må heterogensiere vestlige land til tredjeverdenstatus (ved høye skatter, innvandring fra tredjeverden, klimakrise, energiutjevning, åpne grenser, mangelfull og kostnadsbelagt infrastruktur, og helsetilbudknapphet) slik at hele verden kan overtas og styres under ONE WORLD GOVERNMENT ledet av en liten superelite. Eller som a' Gro introduserte det her i vårt "demokrati" med et innfult smil i munnviken: ALT HENGER SAMMEN MED ALT!

Vi må ikke tro at noe som skjer er COINCIDENCE! Hver eneste kommune i Norge styres i dag etter Agenda21. Askøy var vel en fin liten avgrenset øy å introdusere drikkevannsproblematikk på, raskt løftet til regjeringsanliggende og varsel om høyere prising for en skremt befolkning! Stortingspartiet (les: ELITEN) er med på alt: EU EØS, Schengen åpne grenser, Marrakesh Global Compact, Paris IPCC, EU ACER - uansett hva folket stemmer på så får vi det tredd nedover hodene våre uten redelig demokratisk informasjon, debatt og avgjørelse.

George Bush Sr. New World Order Live Speech Sept 11 1991 (ingen tilfeldig dato mht 10 års markeringen til Jr. 9/11):
https://www.youtube.com/watch?v=byxeOG_pZ1o

Ingen tilfeldighet at ELITER og MSM kjemper mot nasjonalisten President Donald J. Trump på alle mulige hatefulle måter:
THEY NEVER THOUGHT SHE WOULD LOSE!!!
Redigert 12.06.2019 kl 10:49

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.