Offshore

Anywhere
13.06.2019 kl 13:48 3332

Laser, Hemen tok forleden inn aksjer som i praksis var å avslutte en TRS med banken. En total return swap gjøres jo normalt som en innlevering av aksjer til en motpart med midlertidig oppgjør på en fastsatt kurs og avtalt tidspunkt for gjenkjøp. Normalt rulleres avtaler pr kvartal over en lengre periode, så også med disse for Hemen, så i første omgang ble aksjene levert til DnB på vesentlig høyere kurser, husker ikke helt når første TRS ble inngått, men godt over 10 kroner stod aksjen i da første avtale er for godt over et år siden.
Aksjen kan vise tegn til utbunning nå, der volum har gått noe opp ved bunndannelsen - som er typisk. Kapitulasjon kaller noen det. Samtidig er det en litt skjev dobbel bunn for aksjen, som kan gi et riktig og godt rotfeste for startende langsiktig oppgang igjen. Volumet mellom bunnene siste halvår har vært vesentlig lavere enn historisk snitt på vesentlig høyere nivåer, omsetningsinteressen på disse nivåer er mao lav.
Når aksjen starter å klatre så vil naturlig en del omsetning øke da tradingsalg vil skje i stor skala rundt 6 kroner, og trolig også rundt 7,5-8. Jeg er en del av det og ligger med fast salg på 5,8-tallet. Dette av aksjer som er tatt her nede. Jeg selger gjerne også mindre kjøp på 5-10% bevegelser og vil nå vurderer aksjen mer aktivt igjen for å se om den finner fotfeste og bekrefter seg noe over 4 kroner. Da kan rekyl være igangsatt.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.