Industri

MERLOT
15.06.2019 kl 09:22 1413

Aluminiumprodusenten Hydro har annonsert i fredags at den vil stoppe aktiviteten på fabrikkene i Pinto (Madrid) og Santa Oliva (Tarragona). Tiltaket innebærer oppsigelsen av 140 arbeidere, selv om selskapet har forklart at effekten "vil bli redusert til omtrent halvparten" på grunn av "behovet for å styrke arbeidskraften" av andre fabrikker i selskapet i Spania.

Ifølge kilder forklart av Hydro til CincoDías , "er produktiviteten til plantene svært stor, 50% over den faktiske okkupasjonen" . "Begge fabrikkene tilbyr liten merverdi til selskapets portefølje på grunn av manglende differensiering eller tjenester som andre selskaper tilbyr på en svært aggressiv måte i pris (for eksempel lakkering og anodisering.) I tillegg tilbyr Pinto-senteret ikke på grunn av plassering og plass, mulighet for ekspansjon eller vekst, "la de til.

Fra Hydro har forklart at resten av fabrikkene i landet (to i Catalonia og en i Navarra) vil være ansvarlig for produksjonen av fabrikkene Pinto og Santa Oliva. Årsaken til nedleggelsen skyldes "tilbakevendende tap på grunn av sammenfall av flere faktorer". Blant årsakene er prisreduksjonen, "resultatet av sterk konkurranse fra sektoren," sa de i selskapet.

" Dette er en strengt nødvendig prosess for å omdanne, omorientere og styrke Hydros posisjon og tilpasse prosesser og strukturer for å være mer konkurransedyktige og tilby differensial verdi til sine kunder, sier selskapet i en uttalelse.

https://cincodias.elpais.com/cincodias/2019/06/14/companias/1560525911_223268.html?id_externo_rsoc=TW_CC

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.