Shipping

Zorin
17.06.2019 kl 08:54 565

De som står bak kan være flere:

Iran: De ønsker å presse oljeprisen opp og på den måten gjøre det værre for Trump. Men angrepet skjedde nesten i Iransk farvann og å skite i egen lekegrind er skjelden smart. Når det gjelder å fjerne bomber. Kanskje de så de udetonerte bombene og tok dem av før de reddet resten av mannskapet? Det er jo det man gjør når man desarmerer bomber.

Saudi-Arabia: Hater Iran. Og samarbeider tett med USA. Og har alt å tjene på Irans problemer.
Israel: Ditto som Saudi-Arabia. Dessuten så er dette ganske likt dem. De er jo en terror-stat og har ingen problemer med å utføre statsterrorisme i andre land for å tjene sine interesser.
USA: Vanligvis ville jeg sagt dette var utenkelig. USA er litt av hvert men de driver vanligvis ikke med slikt. Under Trump derimot så ser vi stadig mye rart. Og det ville ikke forundre meg han beordret det hele for å få en unnskyldning til å "redde" europa fra Iran på samme måte som han ønsker å "redde" Tyskland og Europa fra en gassledning fra Russland.

Skal vi finne ut hvem som er den skyldige trenger vi minst en Sherlock Holmes til å finne ut. En som ikke er redd for å tråkke noen av disse landene brutalt på tærne!

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.