Offshore

Matsern
18.06.2019 kl 00:45 2151

Har lurt på hvorfor de borrer selv om EMGS-data indikerer svært lite eller ingen hydrokarboner. Det er ikke akkurat første gang det skjer.

https://www.dn.no/olje/olje/equinor/barentshavet/de-to-storste-oljehapene-skuffer-equinor-miljovernerne-jubler/2-1-622513

Jeg tror vi er i startgropen av noe virkelig stort. Det indikerer den nye brønnkalibreringskontrakten med Statoil og store kontrakter med Petronas og Pemex. CSEM ser ut til å endelig bli det virkelig store som aksjonærene har ventet på i mange år. På grunn av forventinger om lave oljepriser så langt vi kan se, må oljeselskapene de-riske med teknologi. Det startet bra for noen år siden med 5 båter og gode inntekter. Så skrumpet det helt til, det så ut til å ikke være liv laga for teknologien, kundene forsvant, men nå er kundene kommet tilbake med full styrke. PEMEX var drømmekunden som serverte svære kontrakter, de avsluttet samarbeidet. Mot alle odds, er de tilbake med stor kontrakt. Utrolig.

https://expronews.com/2019/03/13/technology-is-key/

The use of EM in the Barents Sea has been a huge success for some companies, while others have neglected the possible significance of using this technology in de-risking prospects. This is why the programme committee has selected to devote one entire session to EM.
Redigert 18.06.2019 kl 00:53

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.