IKT

Gi_Fan
18.06.2019 kl 09:12 2816

Det står vel at thin vil selge R2R anlegg sammen med teknologien og intellectual property (patentene) for mer enn 37 MUSD. Det har jeg lite tro på.
De argumenterer med alle pengene de har brukt og at det derfor må ha stor verdi.

De solgte den forrige teknologien de hadde puttet 1 milliard eller så i (polymerminnet) til Xerox for et beløp som var så lite at det kunne ikke engang ses på thins (magre) regnskaper.

Litt bedre gikk det med det amerikanske selskapet Kovio som hadde brent 500 MNOK eller så på å utvikle PDPS teknologi som fungerte, men var for dyr å produsere og kunne ikke konkurrere på funksjonalitet. Til slutt var de heldige og fant noen gale nordmenn som betalte 4 MUSD for maskiner, teknologi og intellectual property....

Thins salgsjobb idag er vanskeligere enn den Kovio hadde. Det de skal forsøke å selge (fabrikken) virker jo ikke. De kan sikkert hevde at det er bare 1 år igjen med utvikling, men å få noen til å tro på det....
(og om det skulle virke er det fortsatt like funksjonellt i bakevja som det Kovio solgte til thin)
Redigert 18.06.2019 kl 09:30

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.