Gull og gruve

18.06.2019 kl 13:47 3129

Jeg har skreket i mange år nå om at dere må komme dere ut av NOM. Aksjen faller år etter år og er således ingen levedyktig investering. Itillegg må dere tåle å vannes ut årlig.

Hva gjør dere? Klamrer dere fast i masten og håper på at den finnen dere ser i vannskorpen tilhører en ikke-kjøttetende fiskeart. Neimen ikke rart tonen er bitter og til tider meget amper. Pengene renner ut og drømmen om industrieventyret viskes sakte men sikkert ut.

Flertallet av skribentene her inne har sittet så lenge at snittet nok må ligge på både 4 og 5 tallet, om ikke høyere. Håper dere skjønner at de pengene aldri kommer tilbake. Klart aksjen kan gå 50 øre når emisjons-tåka er over, men fra hvilket nivå? Aksjen shortes hardt nå og det er 100% sikkert at emi kurs skal testes. Basert på erfaring vil vi ser kurser godt under emikurs, og derfor er nok 1 tallet ikke langt unna. 50 øre opp fra f.eks 1,9 er neimen ikke langt fra dagens nivå. Håper dere skjønner poenget gitt at NOM nok må hente penger om ikke altfor mange måneder.
Redigert 18.06.2019 kl 13:57

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.