Olje

Satch
19.06.2019 kl 18:21 2843

SS:
Siden du påstår du skal gi deg i NEL trådene, så ville jeg bare dele noen tanker.
Du får så hatten passer igjennom hele dagen, og dette påvirker deg ikke det grann. det står det respekt av.
det er heller ikke noe tvil om at du har vært i aksjemarkedet en stund, ettersom du innehar god kunnskap om markedet, og kursutvilkingen.
Laaangt mer enn de fleste skribenter her på HO.
Jeg leser for det meste i det stille her inne, og orker ikke engasjere meg for mye i diskusjonene. På tross av at jeg er meget positiv til NEL og har sittet godt lastet siden første kjøp medio 2015 på 1,65,- så finner jeg faktisk en del av dine utspill her ganske interessante.
jeg satt igjennom første peak julen 2015, og var med ned igjen (med påfyll) og igjennom både børsuro, opphauset anbefaling fra ARC med følge av dumpingen til Haudemann, så exiten til Spetalen, x antall emisjoner osv osv. NEL har i årevis vært en syretest for både hjerte og psyke. MEN hadde jeg solgt hver gang noen dommedagsprofeter ropte SELG, så hadde jeg vært ute på både 2, 3, 4, 5, 6, 7 osv. enda værre om jeg skulle kjøpt for hver gang alle superhausserne som kommer med en eller annen form for analyse eller TA som er utregnet på gutterommet med en avknekt plastlinjal, på et intradagschart, påsmurt saftig med en haug med uttrykk for at alt skal høres så avansert og profft ut. eller som copy'n'paste hver eneste artikkel på hver eneste nettside på kloden som inneholdt en positiv vridning av ordet hydrogen. da hadde jeg vært konkurs for lengst.
Jeg var vel klar over at NEL var (er) i oppstartsfasen av en nisje med høy risiko, og satset høyt, men var forbredt på å tape, etterhvert la jo NEL på seg betraktelig, og urealisert gevinst nådde over 200% en flott dag for noen få uker siden. litt tilbakefall etter flere dager med betydelig oppgang regnet jeg som normalt. så dumpa det ut 113 mill aksjer etter en plutselig oppløsning av lockup. da var det ikke mulig å unngå fallet under denne prisen. så smalt det på Kjørbo, og vi fikk ytterligere knekk. jeg solgte da ut 50% av beholdningen imens det fremdeles var godt over 100% gevinst å hente, så jeg sitter pr nå lastet med "gratis" aksjer, i håp om at vi skal hente oss inn igjen på sikt.
Skulle hørt på SS sier du? ja, denne gangen skulle jeg nok det, selv om jeg pr def ikke kan tape penger i NEL, men jeg tror ikke du har evner til å forutse hverken oppløsningen av lockup'en eller eksplosjonen, men heller at du var heldig og traff kanonbra med gjetningen din, kombinert med at du har helt rett i at NEL ikke fundamentalt er verdt 10 mrd, men at det er priset inn mye forventninger. ;) du er god til å geni-erklære deg selv over at du sa selg på riktig tidspunkt denne gangen. men hadde kursen gått opp, så hadde denne kommentaren blitt borte som dugg for solen som alle andre som har sagt det samme igjennom flere år. Men uansett, jeg synes ikke du skal pensjonere deg fra NEL-trådene, vi trenger litt motvekt til Tigeren, Ruperto etc. tenker folk også kan ta det du sier litt mer seriøst om du slutter å titulere deg selv i 3. person, og holder det saklig fremfor å si at vi skal NED, FORDI. (på samme måte som ingen (forhåpentligvis) tar seriøst når visse andre roper at vi skal OPP, FORDI vi skal OPP!) ;) Stay here, pretty please. :D

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.