Finans

macland
20.06.2019 kl 06:28 2408

Dere skriver at NN tar 475 kr om man flytter aksjene til annan megler. Gjelder dette uansett om man går inn på NN og bestiller flytting,eller om man gir egen megler fullmakt til flytting fra NN. Vet ikke ennå siden NN nektet megler å få aksjene med begrunnelse om at jeg ikke hadde slike verdipapirer der. Så har på nytt prøvd ved fullmakt til egen megler.
Prøvde første dagen i NN å legge aksjene for salg (langsiktig) 30 % over pris,men fikk ikke lov?? Dette var heller ikke noe problem hos netfonds.
Ellers så stjal jo netfonds 140 i sanntid for denne mnd. En prinsippsak mht de problemer vi kunder er påført hele juni. Klaget,og fikk beskjed om at det skulle behandles og gitt svar. Ikke hørt en dritt.
Prøvde og å flytte aksjene fra Netfonds onsdag 5 juni,men fikk beskjed om at de hadde stoppa flytting ,slik at det var for seint. Tviler på lovligheten i dette da de skulle ha flytting i helga 8 og 9 juni.
Redigert 20.06.2019 kl 06:29

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.