Industri

Aramis
NRC 29.11.2017 kl 15:31 1890

NRC lever en litt tilbaketrukket tilværelse på børsen. Det er tydelig at mange ikke er klar over hvilken knallaksje dette faktisk er. Selskapet har presentert stadig bedre resultater i lang tid, og siste kvartalspresentasjon var ny rekord for selskapet!

Også teknisk sett er den en kjøpskandidat. Her fra omtale på hegnar i dag:

- NRC Group ASA ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Stigende trender indikerer at selskapet er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorer er økende. Aksjen har dessuten utløst et kjøpssignal etter at kursen på tirsdag brøt opp gjennom tidligere motstand ved 58 kroner. Ved reaksjoner ned er det nå dannet støtte ved dette nivået. Det ligger noe motstand rundt 62,50 kroner og eventuelle brudd opp gjennom dette nivået vil utløse nye positive signaler. Innsidevurderingen er positiv etter at flere nøkkelpersoner har kjøpt aksjer i selskapet de siste månedene. Vurdering: Kjøpskandidat, skriver Investtech.

http://www.hegnar.no/Nyheter/Boers-finans/2017/11/To-kjoepsanbefalinger-en-salgsanbefaling2

Redigert i går kl 03:31

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.