Olje

JUICEitUP
25.06.2019 kl 09:56 3524

Mimsa har i sin tid på PEN trådene spådd så mye rart at det er vanskelig å holde styr på spådommene hans. Det er spådommer uten begrunnelser innleggene til mimsa i all hovedsak dreier seg om. Det som i alle fall er sikkert er at har har kommet med betydelig flere feil enn korrekte spådommer.

På tross av dette tar han nå altså på seg verneskoene sine og sparker både i øst og vest. Da det ikke er eneste begrunnelse mimsa klarer å hoste opp er han kun et uromoment på disse trådene. Jeg er en av investorene som setter pris på både positive og negative innlegg så lenge de inneholder substans. Jo mere konkret informasjon man sitter på desto bedre beslutninger kan man ta. Mimsa bidrar med nada, kun pisspreik, og hans innlegg verdsettes omtrent på linje med det man har under skoa, stor sett grus.

Dine innlegg og spådommer har null verdi slik du turer frem. Kan du ikke se til å forstå dette og komme deg av forumet til du har flyttet ut av gutterommet og skjønt at uttalelser må backes opp av argumenter for at de skal ha verdi.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.