IKT

Reserven
26.06.2019 kl 00:32 1259

Har Sente prøvd å betale et beløp over 200 kroner trådløst?
Hva skjer hvis en prøver det?  En blir bedt om å slå inn PIN.

Må kortet settes inn i terminalen før PIN slås inn?  NEI.
Kortet kan du putte i lomma. Du må KUN slå inn PIN på terminalen, dvs at PIN verifiseres online, ikke offline mot PIN i CHIPen på kortet.

Anta et kort med IDEX sensor, hvor sensoren ikke kan brukes trådløst, bare når kortet er satt inn i terminalen, og du "betaler" et beløp over 200 kroner trådløst. Raskt slå inn PIN, eller fumle kortet inn i terminalen og så legge en finger på sensoren?

En del terminaler egner seg veldig dårlig for bruk av sensor på kortet når kortet er satt inn i terminalen. Lidl i Tyskland bruker en slik type terminal. Kortet settes LODDRETT ned, HELT bakerst og øverst på terminalen, med BAKSIDEN på kortet mot deg, og FREMSIDEN på kortet vendt bort fra deg. Og kortet går så dypt/langt ned i terminalen at bare ca 2 centimeter stikker opp. For i det hele tatt å se om sensoren er tilgjengelig, må du gå 180° rundt til baksiden av terminalen.

Et kort med IDEX sensor hvor sensoren IKKE kan brukes trådløst, vil garantert ikke være konkurransedyktig mot et kort til omtrent samme pris med FPC sensor som kan brukes trådløst. Som jeg har sagt i ALLE år, tviler jeg på at IDEX kan lage et dual-interface kort hvor sensoren kan brukes trådløst, UTEN å komme i konflikt med patenter til FPC/ZWIPE.

All logikk tilsier derfor at før IDEX har hatt minst en STOR pilot med dual-interface kort hvor IDEX sensoren kan brukes trådløst, er det ren hasard, galskap, dårskap og nær idioti å være IDEX aksjonær. Oppsiden er nær null, mens nedsiden er gigantisk, særlig når en tar i betrakting at IDEX kassen er tom om et drøyt halvår, og at Woodford muligens må kvitte seg med ALLE IDEX aksjene sine.

Men Sente nekter å innse realiteter, og luller seg istedenfor inn i ønsketenkning, fantasier og dagdrømmer om at IDEX aksjene hans skal gjøre ham stenrik. Sannsynligheten for det er så nær null det er mulig å komme uten å være lik null. Mest sannsynlige utfall er at jo lenger Sente tviholder på IDEX, jo mer penger taper han.

Lurer av og til på om Sente = Scorn på THIN trådene? Også Scorn nekter å innse klare realiteter, men har siden THIN kursen var over 2 kroner forfektet Thinfilms uunngåelige suksess som skal send kursen til ny ATH .....

Redigert 26.06.2019 kl 00:33

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.