IKT

Archer2019
26.06.2019 kl 00:58 1391

Reserven
Mener du Idex har bløffet med denne meldingen?
Asiatiske bankpiloter Feitian biometrisk kort med IDEX dual interface sensor
Oslo, Norge, 20. november 2018: IDEX Biometrics (IDEX ASA) som er ledende leverandør av avanserte fingeravtrykksidentifikasjons- og autentiseringsløsninger, er glad for å kunngjøre at en kunde i Asia har startet en pilot for å teste biometriske kort produsert av Feitian Technologies Co. LTD "Feitian") med IDEXs dual interface sensor.

Stan Swearingen, administrerende direktør i IDEX Biometrics kommentarer, sier: "Vi er veldig fornøyd med at en bank i Asia har begynt å styre biometriske kort med vår dual interface sensor. I juli i år annonserte vi at Feitian hadde integrert vår dual interface-sensor i kortene sine, og de har nå begynt å styre produktet med sin første kunde. "

Feitan vil delta på 2018 TrustTech messesenteret i Cannes, 27.-29. November, og vil presentere dual interface biometriske kort med IDEX sensoren. Feitian vil stå på stand LER D 011.

Kontakt:
Henrik Knudtzon, finansdirektør,
9302 2827, henrik.knudtzon@idexbiometrics.com

Om IDEX Biometrics
IDEX Biometrics, også kjent som IDEX ASA (OSE: IDEX), er den ledende leverandøren av fingeravtrykk identifikasjonsteknologier som tilbyr enkel, sikker og personlig autentisering for alle. Vi hjelper folk med å foreta betalinger, bevise sin identitet, få tilgang til informasjon, låse opp enheter eller få tilgang til bygninger med fingertrykk. Vi oppfinner, konstruerer og kommersialiserer disse sikre, men utrolig brukervennlige løsninger. Vår totale adresserbare marked representerer en raskt voksende multi-milliard-enhet mulighet.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.