Shikibetsu
14.12.2023 kl 00:29 4639

1. Nodl melder emisjon og pengeinnsamling for å anke forskuddsinnbetaling på 2 stk kansellerte drillship. Opplyser at de har god tro på enten å få gjennomslag ved anke eller gå rettslig utenom grunnet grove uregelmessigheter. Sier samtidig at det muligens kan bli flere emisjoner på lav kurs, meldingen er som skapt for å skape kursras. Samtidig ventes svar på Cobalt saken innen kort tid.
2. Nodl kjører en grisete emisjon hvor de i hovedsak forfordeler Hemen ved å tilkjenne JF 94% av fortrinnsrettet emisjon. Opplyser videre at det vil bli en reparasjonsemisjon..
3. Reparasjonsemisjon blir gjennomført slik at Hemen «utvannes» til 89,4%. Unngår med dette tvangsutløsning av resterende aksjonærer slik at det kun kommer et pliktig/ frivillig tilbud.
4. Nodl/ Hemen melder bud på samme pris som «reparasjonsemisjonen», sier ved dette at ingen skal få troen på at de skal kunne få reparert seg noe inn etter kursraset på 80-90%.
5. Nodl melder fortløpende generalforsamling dager etter frivillig budfrist , sier nå at de vurderer å deliste selskapet fra Oslo børs..
Hemen «trekker tilbake sakens kjerne for emisjon ovenfor medaksjonærer» ved å utelukke de til å være med på den enorme oppsiden.

Alle meldinger er som skapt for å kjøre ned kursen, og det er rett og slett meget ufin framferd sålangt. Samtidig sitter aksjonærer å venter på sine rep emi aksjer som drøyer og drøyer. Og alt er avhengig av at prospektet blir godkjent..

I mellomtiden oppe i alt dette kjøres kursen, det handles voldsomt med aksjer. Og ingen har kontroll på hvem det er som handler da selskapet er registrert i store utland..får ikke sett noe oppdatert aksjonærliste daglig der..

Om det virkelig skal vise seg at de som har blitt med på dette racet og tapt store summer fra høy kurs for så å bli villedet inn i en reparasjonsemisjon ved å kun ha innskudd i månedsvis til Sparebank1 til kr 0,- i rente..om det skulle være tilfelle, så kan jeg ikke skjønne at det kan gå Finanstilsynet hus forbi.

VIKTIG ASPEKT:
Jeg stiller spørsmålet, kan det være mulig at «prospekt for nye aksjer ikke blir godkjent» og alt bare blir kansellert siden dette drøyer slik? Har det noen gang hendt, anyone noe erfaring på dette? Kan det da plutselig handle om hvem som sitter på aksjer idag om alt blir kansellert? Kjøres kursen ned for at Hemen skal handle rubbel og bit billigst mulig før Cobalt plutselig kommer som en Joker? Er det mulig at utfallet kan bli slik?

Det er så mye som skurrer med dette..

Oppfordrer alle aksjonærer til å takke nei til budet, overhodet ikke vurdere det. Det er utifra meldingen snakk om at du kun får igjen pengene etter innskuddet til Sparebank1 om det skulle være noen tvil..

Så oppfordres absolutt alle til å ta seg tid til å sende inn papirer med et rungende NEI til delisting i forbindelse med saken som skal opp i generalforsamling.
Gjør det RASKT og i god tid nå før jul, husk å sørge for å få en bekreftelse fra vote-gjengen i DNB! Til de som er på Shareville, videreformidle viktigheten av dette der også.

Hvis Hemen ønsker alt og delisting, så bør han betale seg opp til 90%+ over børs og tvangsutløse resterende med en hyggelig premie fra omsetningsverdi. Det får være måte på Greed..dette har han råd til! Og dette narrespillet finner vi oss ikke i, ta grep og stem inn nei til delisting asap!
Redigert 14.12.2023 kl 01:06 Du må logge inn for å svare