Olje

Fluefiskeren
26.06.2019 kl 16:00 2185

Det er jo noe nytt som skjer, men virker som at folk enten er uvitende eller bevisst prøver å kjøpe seg god sammvittighet.

Vi blir stadig fortalt her og andre steder at klimaet har forandret seg mange ganger i Jordas historie. Jeg tror både klimaforskere og mennesker med et visst utdannelsesnivå er klar over det. Det som er urovekkende nå er at temperaturøkningen skjer mye raskere og det er vanskelig å forklare med forhold på solen eller forandringer i jordbanen.

Det virker som at dette ikke når frem. Så kan man spørre seg om de helst ikke vil snakke om det eller at det bunner i ren uvitenhet. Hvis det er det siste burde man kanskje overveie å la være å uttale seg badtant uten å ha gjort hjemmeleksen sin.


EDIT. Det er nå en enorm varmebølge over deler av Europa. Det snakkes om over 40 grader Celsius og forventes helt opp i 45 grader i løpet av de kommende dager. Dette begynner da å nærme seg en temperatur som man ikke kan leve i for mange mennesker. Air condition går selvsagt på fullt, men det bidrar til ytterligere CO2 utslipp. På samme måte som vi produserer kunstsnø i store mengder her hjemme. Vi redder oss på tiltak som bare vil gjøre det verre fremover. Litt som å tisse i buksa for å holde varmen, men med motsatt fortall. Jeg tror vi kommer til å få en stor pågang av klimaflyktninger etterhvert.
Redigert 26.06.2019 kl 16:09

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.