Olje

SinnaNecer'n
26.06.2019 kl 18:46 2049

"Det som er urovekkende nå er at temperaturøkningen skjer mye raskere og det er vanskelig å forklare med forhold på solen eller forandringer i jordbanen."

Postulatet om at temperaturen stiger mye raskere enn noen gang, er et sentralt poeng i klimaretorikken for forsvar av AWG hypotesen. Innenfor tidsepoken med instrumentelle målinger (etter ca 1850) er dette slett ikke åpenbart. Og skulle temperaturstigningen skyldes menneskers co2 må vi se på temperaturkurven etter ca 1950 siden det var først etter den tid at co2 utslipp i atmosfæren fikk noe omfang. Temperaturutviklingen før 1850 er det heftet større usikkerheter ved, men her kan det vanskelig påpekes noe alarmerende mht oppvarming.
Det finnes imidlertid en temperaturkurve fra England som strekker tilbake til 1650, verdens lengste tidsserie. Ta en titt på den, selv om det henvises til klimareallistene.....


Temperaturserien ligger et stykke nedover siden. Les gjerne hele artikkelen, mye rrelevant her.

https://www.klimarealistene.com/2016/12/16/dagsnytt18-samset-med-nye-klimakannestoperier/


Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.