NEL og grønne aksjer

1337
27.06.2019 kl 09:40 1585

Utdrag fra kommentaren på E24 i går:
Det er nå du skal kjøpe Nel, hvis du tror på hydrogen
Når positive nyheter ikke skaper kursbevegelser, kan tiden være inne for å kjøpe.

Nel har frikjent sin egen teknologi for eksplosjonen. Det kan så være, men hendelsen reiser spørsmål ved hydrogen som drivstoff. Men utfallet er høyst sannsynlig at teknologien og sikkerhet blir forbedret. Så over tid er muligens eksplosjonen en positiv hendelse i kommersialiseringen av hydrogen som drivstoff.

Regjeringen har avsatt en milliard kroner som skal gå til raskere markedsintroduksjon og markedsvekst for batteri-, hydrogen- og biogassløsninger for næringskjøretøy. Betydningen er kanskje ikke voldsom for Nel, men det markerer ikke akkurat slutten for hydrogen som drivstoff. Amerikanske energimyndigheter har også valgt Nel som en av partnerne, og bevilget penger, til et forsknings- og utviklingsprogram. Heller ikke det behøver ikke være noen stor nyhet, men utvilsomt et kvalitetsstempel.

Og onsdag melder Saudi Aramco at de har inngått en intensjonsavtale med koreanske Hyundai om et samarbeid for å fremme utbyggingen av et hydrogenøkosystem i det saudiarabiske og sørkoreanske markedet.

Hydrogen er altså ikke død.

https://e24.no/pluss/kommentarer/boerskommentar/boerskommentar-det-er-naa-du-skal-kjoepe-nel-hvis-du-tror-paa-hydrogen/24647727

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.