Farma

Londonmannen
01.07.2019 kl 08:43 1460

Ja, og i tillegg kan vi nok ikke utelukke at BLC også vil komme til å bli benyttet i initiell diagnostisering. I så tilfelle snakker vi om et enda mye større marked som åpner seg. Selv om det pr dags dato ikke finnes refusjonsordninger for denne delen av markedet, så vil jeg tro at det er pasienter med kjennskap til BLCC og hva urologer kan se med denne teknologien som er villige til å betale av egen lomme for å få påvist eventuelt begynnende blærekreft så tidlig som mulig.
Når vi samtidig vet hvilken effekt cysview belyst med blått lys har på eventuelle kreftceller, så kan jo en slik undersøkelse i seg selv ta knekken på en begynnende blærekreft helt i begynnerstadiet. Og dess tidligere kreften kan fjernes dess større er muligheten for å forbli frisk.

Og i den grad dette griper om seg så skal man ikke se bort fra at det i fremtiden kommer refusjon for BLCC i hele spekteret; TURBT, surveillance og intiell diagnose. Hvem vet?

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.