Olje

Villmannen
QEC 12.04.2018 kl 08:42 7150

QEC og Pareto (offisielle kanaler) fastholder at reguleringen er ventet "vår 2018). og at man da er nær den situasjonen som tilsier kurs kr. 11.- +++ fra Pareto og andre aktører. Når en aksje blir presset ned av shortere, og deretter får ett løft , så dump/løft er det trading fra shorterne som søker å dekke seg inn igjen for en billig peng. De dumper kun i håp om å få kjøpt aksjen billigere tilbake av folk som selger i frykt. Ikke gi dem den. La de leke med sine egne penger og ikke dine. Har du QEC aksjer, ja så glem aksjen etter at du har kjøpt den og vent på regulering og kurs kr. 11.-+++. . Da får aksjen også ett langt større løft når de må kjøpe seg inn igjen uten lettlurte som selger i frykt. .

QEC leverte ett resultat i tråd med hva som var forventet - eller maks like under. Dette med ref i Pareto. Jeg kjøper fortløpende og øker og tror at man vil gjøre en "kule" her.


Ha en fin fin vår.
Redigert 12.04.2018 kl 08:51

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.