Offshore

Octagon
13.04.2018 kl 08:49 9586

Følger ikke dette selskapet og har derfor ingen formening. Har kun hjerne kapasitet til å følge 2-3 aksjer samtidig.

Liten kursbevegelse i SDSD om dagen. Rent teknisk vaker den i øyeblikket mellom støtte rundt 1,49 og motstand 1,65. Brudd på 1,65 signaliserer oppgang til rundt 2 kr i første omgang. 1,65 nivået har vært testet ved flere anledninger, slik den også skal om en følger teknisk analyse forut for et brudd.

De fundamentale forhold er på plass, null gjeld og lavere kostnader enn konkurrentene, samt at olje pris utviklingen stimulerer til vekst hos potensielle oppdragsgivere.

Videre går vi inn i "høysesong" for Supply nå og ratene er p.t. de høyeste i forhold til samme tidspunkt siste 4 år (kilde: Westshore). Hvordan det videre utvikler seg vil tiden vise. Ut fra prisingen av selskapet nå og forholdene ovenfor så anser jeg nedside risiko p.t. som liten. Det er viktig å huske på at hele bransjen har vært "priset langt nede i kjelleren" etter flere vanskelige år, og at re prising skjer suksessivt innen olje/offshore nå sektor for sektor.

Husk at dette er en aksje som tradisjonelt har hatt stor volatilitet og brå kurs bevegelser med kursøkning over 100% på en børsdag og at vi gjerne kan se store utslag ved positive meldinger.

En god melding vil gi økt interesse og brudd på motstand rundt 1,65 og kursløft slik jeg ser det.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.