Farma

heilo888
02.07.2019 kl 13:33 1193

Tuktee; Uten å måtte forklare så mye kan jeg si at dette har liten relevans som følge av at bare en liten % er blitt vaksinert globalt. Og HPV-vaksineringen bør skje før seksuell debut da man ved seksuell omgang med flere partnere over tid blir både menn og kvinner smittet. Derfor er det nå bare unge jenter i 7. klassen som omfattes av vaksinasjonsprogrammet i Norge. Så størsteparten av den voksne befolkningen både menn og kvinner har en eller annen HVP-variant uten at det skaper noen store problemer for den enkelte. Men en del kvinner vil utvikle livmorkreft og disse vil i fremtiden forhåpentligvis kunne behandles med Cevira.

Markedet for Cevira som 1. linjebehandling globalt vil være formidabelt, trolig noen millioner tilfeller årlig. Med en snittpris på kr 8000-10000 pr. behandling blir det for formidable summer. Om 20% av dette tilfaller Photocure blir heller ikke det småpenger for å si det mildt!

Redigert 02.07.2019 kl 13:37

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.