Farma

rockpus
02.07.2019 kl 14:56 881

tunktee

"Det jeg egentlig lurer på er; Dersom Photocure ikke viser de ønskete resultater, på hvilket tidspunkt vil du selge?
Ergo; Når bør de senest vise at dine kalkyler er riktig?"

Tar meg frihet å kommentere, selv om spørsmålet var rettet mot focuss. Dette er gode og relevante spørsmål!

Vi vet jo alle at uansett hvor lovende noe måtte se ut, så finnes ingen garanti for suksess. For den enkelte blir det nok avgjørende hvilken inngangskurs man har. Det er jo langt lettere å overse kurssvingninger med til dels kraftige kortsiktige fall, dersom man likevel hele tiden selv er på plussiden. Går aksjen ned til et nivå der man selv er i minus, så begynner det å bli mer vanskelig.
Når det gjelder PHO, så venter de aller fleste på en form for bekreftelse på at anslag for kraftig vekst blir en realitet. Det betyr at man innen rimelig tid må se en relativt klar tendens. Tror mange dermed ser på Q2 som et avgjørende veiskille. Vi må der få styrket optimismen for den videre utvikling, selv om vi ikke kan forvente mirakler på et så tidlig stadium. Forklaringer rundt resultat og status fra Schneider blir også av meget stor betydning ved Q2!
Cevira avtalen gjør dog det hele litt mindre risikabelt, og bidrar til noe mer tålmodighet fra mange. Den avtalen gir et ekstra ben å stå på, og sikrer samtidig mot emisjon.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.