Offshore

p8
03.07.2019 kl 19:19 3695

Nå er mange at skipene fra ocean rig cold stacket, og de kommer ikke i drift på dagens rater. Det svei godt for Transocean da de skulle aktivere mykonos og Corcovado (tidligere Ocean rig) som var smart stacked. Derfor er nok de andre Ocean rig drillshipene som er cold stacked langt unna kontrakt pga lave rater.

Det ser ut som de fleste drillshipene som ruller av kontrakt får nye kontrakter. Seadrill har de fleste drillshipene på kontrakt og eneste som er ledig er West Polaris (warm stacked og klasset i 2018), samt de 2 drillshipene fra sonadrill (utelukker West navigator som har vært cold stacked i evigheter). Jeg regner med drillshipene som ruller av kontrakt for seadrill vil få nye kontrakter. Derfor har ikke seadrill mye ledig. Det er veldig postivt for Nodl. Jeg tror nok det blir kontrakt på disse før levering, og nodl trenger ikke like høye rater som sine konkurrenter pga lav gjeldsgrad. En rate på 250.000 ++ er veldig god inntekt for nodl.
Redigert 21.01.2021 kl 08:09

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.