Eiendom

Olav2
16.04.2018 kl 11:38 6212

De som ofte er innom Bærums kjøpesenterstolthet Sandvika Storsenter vil nok riste oppgitt på omsetningshodet. 1 % omsetningsfall fra i fjor er ikke dårlig i det hele tatt for de som til stadighet går forbi de best plasserte 3 tusen kvadratmetrene handelsareal i senterets "nye" del. 3 tusen av de beste kvadratmetre handelsareal står ubrukte i påvente av at ingen ringere enn klesgiganten Zara skal flytte inn i lokalene. Zara som alltid legger butikker der lokalene er dyrest skal for første gang i Norge inn på et kjøpesenter. Og da selvfølgelig inn på det største, og for mange fineste av dem alle, Sandvika Storsenter. Når Zara er inne om en måned eller så slår omsetningen på norges største kjøpesenter alle tidligere rekorder i Norge. Da går det lille fallet over til en betydelig oppgang. Uten å ha bygget ut en eneste kvadratmeter.

https://www.budstikka.no/nyheter/sandvika/sandvika-storsenter/klesgigant-overtar-to-etasjer-pa-sandvika-storsenter/s/5-55-535024
Redigert 20.01.2021 kl 19:38

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.