Eiendom

Olav2
16.04.2018 kl 13:00 6070

Det er ikke nødvendigvis riktig bruk av verbet å sitte ynot. Det har vært en prøvelse å sitte med olt-aksjer fra 170 kroner og ned til dagens 145. I dag er det ikke nødvendigvis en prøvelse å sitte der den har havnet.

Vi har opplevd en av kursfallene til OLT de siste månedene. Disse kursfallene til OLT som tidligere har vist seg å være forbigående. Denne gangen også forbigående. Vi står foran en oppgang vi neppe noen gang tidligere har opplevd i OLT. Når de dresskledde forstår at kjøpesentrene ikke bare overlever, men øker i omsetning, så går kursen i himmelferd mot en mer normal prising.

OLT har blitt utbombet av netthandelsfrykt den siste tiden. Dagens 145 kroner gir en rabatt i forhold til substansverdien per 31.12.17 på 129 kroner. En rabatt som kun har vært større for noen dager siden da OLT-kursen var enda litt lavere. I tidigere tider har OLT aldri vært billigere sett i forhold til underliggende verdier enn i dag. Selv ikke finanskrisen bombet OLT-kursen slik vi har sett den siste tiden.
Redigert 20.01.2021 kl 19:38

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.