Offshore

3fotsyken
17.04.2018 kl 08:22 8263

Ti av ti anbefaler riggaksje på det sterkeste
15 minutter siden · Anders Park Framstad
Odfjell Drilling kunne i går melde om en større intensjonsavtale med Statoil for riggen Deepsea Atlantic, og nå ser selskapet ut til å ha blitt en skikkelig analytikerfavoritt.
DNB Markets skriver i sin morgenrapport at den samlede dagraten i kontrakten var marginalt i underkant av det de hadde estimert, men at de likevel ser oppside.
«Etter å ha lagt avtalen inn i estimatene konkluderer vi med at aksjen etter vårt syn fortsatt handles med en rabatt i forhold til sammenlignbare aktører, ser et ytterligere potensial på 15 til 30 prosent og gjentar en kjøpsanbefaling med et kursmål på 40 kroner per aksje», skriver meglerhuset.
De tok opp Odfjell-anbefalingen sammen med blant andre Pareto, som i begynnelsen av april anbefalte kjøp med kursmål 42 kroner.
Av ti analytikere som følger Odfjell Drilling, har nå alle ti sterke kjøpsanbefalinger på aksjen, ifølge Factset. Gjennomsnittlig kursmål er 45 kroner.
Aksjen stengte i går på 37,05 kroner.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.