IKT

sigar
04.07.2019 kl 15:59 2034

Sitat ayfie:
Håper på børsnotering i år
– I dag er vi et rent programvareselskap, med fokus på recurring revenues (avtaler med faste inntekter, journ.anm.), sier Baklid.

Selskapet meldte nylig at de i fjerde kvartal sikret seg kontrakter verdt totalt 43 millioner kroner, og som selskapet regner vil gi rundt 13 millioner kroner i årlige inntekter.

– Kundene er ofte med på å dekke deler av utviklingskostnadene, men vi sitter på eierskapet og kontrollen med systemene våre, og det gjør det også mulig at vi har en bruttomargin på over 95 prosent, sier finansdirektør Siw Ødegaard.

Rundt tre fjerdedeler av aksjonærbasen i selskapet er i dag norske aksjonærer, og selskapet sikter mot en børsnotering i Oslo i løpet av året hvis alt går som planlagt:

– Vi har sagt at det trolig vil skje i 2018, men det kan også bli 2019. Det viktigste er at vi leverer som vi skal fremover og at markedet er der, sier Baklid.

– Når vil dere ha en positiv kontantstrøm?

– Det avhenger av hvilken strategi vi velger og hvor fort vi vil vokse, men vi er fullfinansiert fremover, sier Baklid.

– Hva blir omsetningen i 2018 sammenlignet med 2017 tror du?

– Jeg skal ikke si mer enn at vi skal vokse, sier Baklid og smiler.

Rapportér innlegg

Vennligst skriv inn kommentar på hva du mener er upassende og trykk send. Dersom kommentar ikke er nødvendig, vennligst trykk send direkte.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.
E-postadressen brukes kun for å få kontakt med deg i forbindelse med advarselen.